Campagne manager

Eenvoudig adverteren op social mediaWat is de Campagne manager ?


Met de Campagnemanager module activeer je zélf online advertentiecampagnes. In een paar klikken, zonder technisch te zijn.

Met advertenties op Facebook en Instagram trek je meer bezoekers naar de winkel én naar de webshop.

De Campagnemanager bibliotheek bevat meer dan 75 advertentiecampagnes vol inspiratie voor eigen publicaties op Facebook en Instagram.

Direct online toegang tot nieuwe, potentiële klanten. De advertenties worden lokaal verspreid, online in jouw wijk of stad.

De mogelijkheid om eigen teksten en beeldmateriaal te gebruiken.

Geen beeld of inspiratie? Geen probleem, je kunt ook een kant-en-klare campagne kiezen uit de Campagnemanager bibliotheek.

Keuze in budget en tijdsduur van de advertentiecampagnes.

Zicht op de resultaten van uitgevoerde advertentiecampagnes (totaal budget, periode, impressies, klikken en bereikte mensen).

Een overzicht van al je uitgevoerde advertentiecampagnes.


Flower

Hoe werkt de Campagne manager?


Kies uit een van de beschikbare campagnes in de bibliotheek.

Wil je een plaatje of een video aanpassen? Dat kan!

Vul de link in naar je webshop zodat als klanten op de advertentie drukken ze direct bij het product op jouw webshop uitkomen.

Kies nog de grootte van je doelgroep en het dagelijks budget en je advertentie kan gemaakt worden.

Je ziet dan het voorbeeld van hoe die er op Facebook uit komt te zien. Ben je tevreden, dan kan je hem activeren. Toch wat minder blij mee nog, pas aan wat je anders wil totdat die wel goed is.

Je krijgt ieder uur een update in de Flowerboxx waar je de resultaten bij kan houden.

Wil je gedurende de looptijd van de campagne nog iets veranderen? Ook dat kan.

Krijg aan het einde een mailtje met de resultaten en vul een review in van de campagne, zodat jij en andere bloemisten weten welke campagnes wel en niet goed werken!Wat levert de Campagne manager op?


Wat levert dit concreet op? Met €10,- advertentietegoed bereikt een advertentiecampagne van de Campagnemanager gemiddeld 1160 personen. Daarvan klikken er gemiddeld 88 mensen op de website. Voor €10,- bereik je dus 88 personen die geïnteresseerd zijn in jouw zaak en producten.

Daarbij weet je precies hoeveel mensen jouw advertentiecampagne hebben gezien. Plus welke advertentiecampagne beter draait. Daar kan het lokale nieuwsblaadje niet tegenop!

Ben je nou echt benieuwd hoeveel verkopen het je oplevert? Installeer de Facebook Pixel (wij helpen je hier graag bij) en zie hoeveel mensen er op je webshop komen, iets in hun winkelmandje stoppen en hoevaak er daadwerkelijk iets gekocht wordt!


De Campagne manager proberen?


Maak nu tijdelijk 6 weken lang GRATIS gebruik van de Campagne manager. Na 6 weken stopt de proefperiode automatisch. Neem contact op met de Flowerboxx om te starten met de Campagne manager.