Floreer met je bloemenwinkel
Meld je gratis aan!
Flower


Ons verhaal


Bloemisten staan voor een grote uitdaging. Hoewel de sierteelmarkt per jaar groeit, ziet de lokale bloemist hier weinig van terug.

De lokale bloemist staat voorop met klantgerichtheid en vakmanschap. Toch winnen enkele grote online spelers terrein. Dit betekent voor vele bloemenwinkels geen fleurige toekomst…

Dat moet anders: het is tijd voor de comeback van de lokale bloemist!

Hoe? We combineerden de kennis van ervaren Naturals bloemisten en slimme Grexx ict’ers. De Flowerboxx was geboren.

De Flowerboxx is een eenvoudig toepasbare toolbox waarmee jouw zaak beter presteert. En je weer tijd hebt voor het bloemenvak. Momenteel helpen we tientallen bloemisten aan meer omzet, marge én vrije tijd.

Klinkt goed, toch?Wat bloemisten over ons zeggen:

“Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe website met webshop. Hoewel ik nog bezig ben om de webshop goed in te richten en te vullen met mijn eigen foto's krijg ik al geregeld bestellingen binnen die gelijk online worden afgerekend. ”   Lyndsy - Lindsy’s bloemen en planten

“De meeste mensen in de wijk Kralingen kennen onze winkel wel, maar komen niet altijd bij ons winkelen. Met de Campagnemanager halen we mensen over om toch even langs te komen. Dit werkt met name goed bij een actie of een bijzonder product. We horen dan van klanten dat ze een advertentie hebben gezien op Facebook en dat ze daarom naar de winkel komen.”   Any Grigorion - Naturals Kralingen


Wat is de Flowerboxx?

De Flowerboxx is een online toolbox waarmee jouw bloemenzaak beter presteert.

De Flowerboxx bestaat uit verschillende modules. Zo zet je de modules in om versere bloemen in te kopen, je winkel online te promoten of je marges te verbeteren.

Met de modules creëer je meer overzicht, meer omzet en meer vrije tijd. Dat is de Flowerboxx in een notendop. Leuk! Maar werkt het ook echt? Met enige trots kunnen we melden dat gebruik van de modules in de aangesloten winkels heeft geleid tot een verbeterde brutomarge van 10% en een groei in (online) omzet van maar liefst 5-10% per jaar.Vertel, hoe werken de Flowerboxx Modules?

Als bloemist zit je zelf aan de knoppen. Jij kiest met welke Flowerboxx modules je aan de slag gaat.

De modules zijn apart van elkaar te gebruiken, maar samen versterken ze elkaar:01

CAMPAGNE MANAGER

Bereik je doelgroep met gerichte campagnes op social media. Kies in de bibliotheek een campagne die past bij je winkel. Verspreid deze met één druk op de knop onder jouw doelgroep.


Meer info

02

WEBSHOP

Tegenwoordig is een webshop een must-have. Flowerboxx helpt je bij het opzetten en onderhouden van jouw online store. Bouw een online klantenkring op en maak je webshop tot een succes.


Meer info

03

ORDERBOXX

Krijg een overzicht van al jouw verkoopkanalen. Verzamel alle orders via telefoon, email, webshop en verzendorganisatie in één overzicht. Plan eenvoudig je orders bij de bezorgdienst en volg de bezorging via Track en Trace.


Meer info

04

BUDGETCOACH

Maak je rendement inzichtelijk. Gebruik onze applicaties, kennis en ervaring voor meer omzet. En realiseer zelf betere resultaten door te sturen op hogere marges en lagere personeelskosten.


Meer info

05

INKOOP

Noviteiten en inspirerende producten binnen handbereik. We zijn gestart met het ontwikkelen van onze nieuwe inkoop module, je kunt hiermee gaan inkopen op de Cash en Carry, KlokVoorVerkoop en direct bij de kweker via Floriday. Per bos of fust bezorgd in jouw winkel. 7 dagen per week.


Meer info

06

DUURZAAMHEID

Wil jij eenvoudig je duurzaamheidcertificaten behalen? De ‘Duurzaamheid’ module van de Flowerboxx helpt je hierbij.Wat haal jij uit de Flowerboxx?


Flower


Het is tijd voor makkelijk, slim en innovatief ondernemerschap.
Flowerboxx helpt je daarbij.