Veelgestelde vragen

Hier vindt je antwoord op de veelgestelde vragen van bloemisten.

- Veelgestelde vragenHet overzicht laat alleen de huidige week en vorige week zien. Dit betekent dus dat de nieuwe week pas op maandag zichtbaar wordt. Er wordt gewerkt aan een oplossing.

Dit kan je oplossen door op 'f5' te drukken. Er wordt gewerkt aan een oplossing

Bij een bestelling voer je het ontvangen en retourfust in. Vervolgens komt in de fustadministratie (via menu->mijn flowerboxx) het totaaloverzicht te staan. U kunt hiermee precies bijhouden hoeveel fust u heeft ontvangen en retourgestuurd, inclusief bedragen.

Mocht je je planning willen wijzigen, dan kan dit alleen voor dagen in de toekomst. Door naast de dag op 'wijzig planning' te drukken, kan je de verwachte omzet voor die dag veranderen.

De budget coach zet elke week automatisch een nieuwe week voor je klaar. Je hoeft alleen op 'Voer week prognose in' te drukken en per dag je verwachte omzet in te vullen. De budget coach geeft vervolgens advies over hoeveel medewerkers je per dag nodig hebt en voor welk bedrag je in kan kopen om je marge te bewaken.

Zorg eerst dat bij 'mijn bedrijf' de gegevens voor de budget coach ingevuld zijn. Vervolgens helpt de budgetcoach je met het plannen van de week en het inkopen van bloemen.

U kunt uw bestelling ophalen bij: Berkel Flowers & Plants Bezoekadres Klappolder 160 2665MP Bleiswijk

Dat kan, maar u kunt beter nadat u eenmaal bent geregistreerd als bedrijf accounts toevoegen voor uw medewerkers, hierdoor kunt u later terugzien wie welke bestelling heeft gedaan. Dit doet u door op de knop "Account toevoegen" te klikken bij uw bedrijf.

De bezorgkosten bedragen op dit moment 35 euro per bezorging. Zodra andere bezorgdiensten zich op de flowerboxx aanbieden kan dit bedrag verschillen.

Door naar het bedrijfsprofiel van de kweker te gaan, kunt u een beoordeling geven over de kwaliteit van de kweker.

Om de kosten voor het beschikbaar stellen van het platform te dekken vraagt de flowerboxx aan de bloemist een fee van slechts 1 cent per steel.

Van de handling fee worden de kosten voor de "Handling", bijvoorbeeld bulkbreken en klaarzetten voor transport georganiseerd. De handling fee bedraagt 5% over de bestelde producten.

Om kwaliteit te waarborgen, iedereen die waarde toevoegd in de bloemenketen kan meedoen, of het nu gaat om kweken, transport, handling of andere dienstverlening!

Omdat de flowerboxx kwekers en bloemisten verbindt! De flowerboxx stimuleert innovatie in de bloemensector, door het verbinden van kwekers en bloemisten kunnen ervaring en kennis worden gedeeld. Hierdoor ontstaan betere producten voor een hogere klanttevredenheid.

U kunt kiezen voor levering vandaag (tot 12:00 bestellen, bezorging tussen 14:00 en 16:00) of voor morgen (tot 22:00 bestellen, bezorging tussen 17:00 en 24:00)

Ja, dat kan! U kunt de contactgegevens vinden via de deelnemerslijst in de menubalk.