Orderboxx module

Overzicht van alle bestellingen, inzicht in status en volgen via Track en TraceWat is de Orderboxx module ?


De Orderboxx verzamelt alle orders overzichtelijk op 1 plek vanuit alle diverse kanalen (telefoon, email, flowerboxx webshop, fleurop of handmatig).

Vervolgens kun je de orders eenvoudig toewijzen per dagdeel of tijdstip aan onze bezorgpartner Lobatrans die bezorgt in regio Den Haag en Rotterdam. Je orders worden opgehaald bij je in de winkel. Zodra de bezorging is gestart, volg je de status van de bezorging in de orderboxx of via Track en Trace.

Met de orderboxx kun je retouren eenvoudig signaleren, opnieuw inplannen of laten retourneren.Flower

Hoe werkt de Orderboxx module?


Verzamel alle orders uit diverse kanalen. Wij kunnen je helpen met het aansluiten van de orders uit Fleurop of de Flowerboxx webshop. Ook bestaat de mogelijkheid om orders door jouw klanten via het klantformulier op te voeren.

Vervolgens krijg je een overzicht van alle orders per status (nieuw, gepland, bezorgd of retour). Je kunt ook vooruit kijken zodat je rekening kunt houden met drukke dagen.

Zodra je een order gemaakt hebt kies je een bezorgshift of bezorgtijd via een tijdsbestelling.

De orders worden bij je in de winkel opgehaald, je ontvangt hiervoor dagelijks eerst een lijst met je geplande orders.

De orders worden zo duurzaam mogelijk ingepland voor bezorging en zijn via track en trace te volgen. Is de ontvanger niet thuis? Met de orderboxx bepaal je vervolgens zelf wat je met de retourorder wilt doen, terug naar de winkel of direct opnieuw inplannen!Wat levert de Orderboxx module op?


Overzicht vanuit alle kanalen (telefoon, webshop, fleurop of handmatig)

Inzicht in de status van een order (nieuw, gepland, bij de bezorger, bezorgd of retour)

Gemak bij het toewijzen en inplannen van orders bij onze bezorgdienst. Onze bezorgdienst haalt alle geplande bestellingen bij jouw op.

Klanten (zakelijk en particulier) kunnen zelf bestellingen doen; dit scheelt tijd en geeft een professionele uitstraling.

Geen handmatige bonnen of orderformulieren meer invullen.

Hou meer tijd over terwijl onze bezorgdienst zorgt voor een duurzame bezorgroute door omgeving Rotterdam en Den Haag.

Track en Trace service voor jouw klanten.


De Orderboxx module gebruiken?


Per maand betaal je €40,- excl. BTW per maand om gebruik te maken van de Orderboxx, daarnaast betaal je de ordertarieven van Lobatrans voor het bezorgen van toegewezen orders.

Neem contact op met de Flowerboxx of Lobatrans (010 262 4515) om te starten met de Orderboxx module.