Webshop module

Haal meer omzet onlineWat is de Webshop module ?


Als bloemist is het niet langer meer de vraag óf je een webshop moet starten, maar wanneer. Het beginnen van een webshop wordt door bloemisten vaak gezien als teveel extra werk en gedoe. Zonde, omdat je waarschijnlijk heel wat extra omzet misloopt.

Met een kleine investering vergroot je je bereik én verkoop je jouw producten sneller. Daarbij hebben we in de coronacrisis gezien dat de consument vaker kiest voor online én voor de lokale ondernemer. Hier liggen kansen voor jou als lokale bloemist.

Ben jij klaar voor de volgende stap? Met de Webshop module van de Flowerboxx helpen wij bloemisten met het opzetten van een webshop.

Neem vooral even een kijkje op Lindsy's bloemen en planten. Zij nam al eerder de Webshop module bij ons af.Flower

Hoe werkt de Webshop module?


Na een intakegesprek met de ontwikkelaars ontvang je "Huiswerk" om informatie te verzamelen over jouw huisstijl, jouw producten en jouw winkel.

Vervolgens gaan we voor je aan de slag om je webshop klaar te zetten en krijg je een training voor het beheer van producten, prijzen en teksten. Ook zorgen we ervoor dat Mollie geintegreerd wordt voor het doen van betalingen en doen we samen een paar testbestellingen.

Heb je al een domeinnaam? Mooi, dan gebruiken we deze om aan je webshop te koppelen, natuurlijk vergeten we ook je social media profielen in je webshop te integreren.

Zodra alles goed staat en is getest zetten we je webshop live!

Zodra er een bestelling is gedaan ontvang je de orderinformatie via email.Wat levert de Webshop module op?


Nieuwe klanten en meer omzet!

Verwacht niet direct dat de webshop orders binnenstromen als deze klaar staat. Door middel van SEO zorgen wij ervoor dat je webshop vindbaar wordt. Om te zorgen dat je bezoekers krijgt kun je zelf bijvoorbeeld met social media aan de slag. Gebruik ook de campagne manager module om bezoekers op weg naar uw webshop te leiden.De Webshop module gebruiken?


Voor het ontwikkelen van de webshop vragen we tijdelijk slechts €250,- excl. BTW. Dit bedrag betaal je eenmalig. Daarna betaal je €40,- excl. BTW per maand om jouw webshop in de lucht te houden.

Neem contact op met de Flowerboxx om te starten met de Webshop module.